Avrupa Standardında CV, Niyet Mektubu Hazırlama ve Europass Araçlarıyla Avrupa Fırsatlarına Erişim Söyleşisi Gerçekleştirildi

Çankırı Karatekin Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Avrupa Birliği Çalışmaları UAM tarafından düzenlenen “Avrupa Standardında CV, Niyet Mektubu Hazırlama ve Europass Araçlarıyla Avrupa Fırsatlarına Erişim” başlıklı söyleşi, 15.12.2021 saat 10.00’da çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Hatice Yazgan’ın yaptığı söyleşiye Mesleki Yeterlilik Kurumu Ulusal Europass Merkezi Proje Uzmanı M. Hüdazan Yaşın konuk oldu.  Söyleşide konuşmacı M. Hüdazan YAŞIN, Avrupa standartlarında CV ve niyet mektubu hazırlama konularında önemli bilgiler verdi.

Europass formatlı CV ve niyet mektubunun işlevleri, iş dünyasındaki önemi ve üniversitenin kişisel gelişime katkıları hakkında önemli bilgiler veren Yaşın, CV doldururken dikkat edilmesi gereken hususları ve üniversite hayatında sektörel tecrübe edinmeyi önemle vurguladı. Program, katılımcı akademisyen ve üniversitemiz öğrencilerinin soru ve katkılarıyla sona erdi.

Yayınlanma Tarihi: 16 Aralık 2021 Perşembe
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2022 Perşembe